Presentació

Benvolguts amics,

Heu de saber que ens fa molta il·lusió que ens hàgiu fet confiança de cara a l’organització de la XXVII Jornada Gastroenterològica de les Comarques Catalanes. Així mateix, sentim la responsabilitat de no decebre els 26 anys d’història d’aquestes jornades.

A més de vèncer les dificultats que deriven de la ja endèmica conjuntura econòmica, hem de fer front a l’evident desmoralització dels professionals de la sanitat pública després d’aquest període de frustració global.

En aquest context creiem que la Jornada Gastroenterològica troba els seus arguments més forts per continuar endavant: la qualitat, la convicció i la il·lusió dels metges catalans especialistes en l’aparell digestiu que, siguin quines siguin les circumstàncies, fan força per continuar en l’elit de l’especialitat.

L´inconformisme i la voluntat de dispensar una medicina de qualitat, també als hospitals comarcals, ha estat el motor i l’èxit d’aquestes Jornades. Des del comitè organitzador i el comitè científic farem tots els esforços perquè el contingut i el format de la Jornada estigui a l’altura de les expectatives.

Així, doncs, en nom de tots els hospitals del Baix Llobregat és un plaer convidar-vos a la XXVII Jornada Gastroenterològica de les Comarques Catalanes, que tindrà lloc a l’Hospital Moisès Broggi el dia 9 de maig del 2015. Esperem la vostra participació en forma de comunicacions o suggeriments que podreu fer a través de la pàgina web www.digestolegs.cat.

Us hi esperem!
Rebeu una salutació cordial.

Dr. Àlex Blasco
Coordinador de la XXVII Jornada Gastroenterològica de les Comarques Catalanes